Contact us: +44 (0) 203 865 7964 |info@seperacollege.com Blog
  • Login
  • Sign Up

Student Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
We would like to hear from you about our services. We would appreciate if you would take a few minutes to write a short review for us.
Rated 5 out of 5
12 March 2022

Sepera College to wyjątkowy projekt. College prowadzony jest przez profesjonalistów obdarzonych ogromną empatią. Wrażliwa kadra jest do stałej dyspozycji studentów. Dzięki tym wyjątkowym ludziom metody księgowości zaczynają rozświetlać mój mózg. Jestem humanistka i sama się dziwie, że powoli to do mnie trafia. Bardzo dziękuje, ze jesteście, Polecam, nie ma się co zastanawiać tylko zgłaszać.

Małgorzata Konewka
Rated 5 out of 5
2 February 2022

Comprehensive, approachable, professional.
A fantastic opportunity to gain accountancy knowledge and qualifications.
Excellent support and encouragement from tutors.
Honestly, I can’t recommend Sepera College enough to anyone who is interested in AAT studies.
I just wish I found Sepera College earlier…

Margaret Sadzynska
Rated 5 out of 5
8 December 2021

Zapisałam się do Sepera College, ponieważ uważam, ze szkoła reprezentuje wysoki poziom i przede wszystkim ma wspaniała kadrę wykładowców- cudowna pani Dorotka, która w moich oczach jest najlepszym nauczycielem jakiego zdarzyło mi się do tej pory spotkać i korzystam głównie z jej wykładów. Szkołę poleciła mi znajoma i ja również ją polecam. Nie wyobrażam sobie dalszej nauki w innym miejscu, zwłaszcza, ze dopiero tu zaczęłam tak naprawdę rozumieć i zdobywać myślę, że wcale nie najgorsze osiągnięcia, co uważam że dodatkowo świadczy o wysokim poziomie jaki szkoła sobą i swoją kadrą reprezentuje. Każdy nowy student może poczuć się zaopiekowany aby w pełni rozwinąć swój potencjał. Serdecznie polecam 🙂

Izabela Cejnóg
Rated 5 out of 5
30 November 2021

Chciałabym podziękować Sepera College za świetne przygotowanie kursu . Pani Dorocie za super przeprowadzone wykłady i przekazanie wiedzy. I Pani Wiolii za miłą i profesjonalną opiekę podczas egzaminów .

Iwona Debska
Rated 5 out of 5
12 January 2021

🙂

Beata Lis
Rated 5 out of 5
1 November 2020

Bardzo polecam naukę w Sepera College. Wykłady prowadzone są w bardzo zrozumiały i czytelny sposób co pozwala dobrze zapoznać się z materiałem. Panie tam pracujące są bardzo pomocne i w jasny sposób wyjaśniają wszelkie pytania zarówno związane z nauką jak i organizacją.

Agnieszka Galej
Rated 5 out of 5
22 October 2017

Świetny kurs, profesjonalna kadra. Polecam.

Teresa Buhl
Rated 5 out of 5
1 October 2017

Highly Recommended!!!

Helena Makowska
Rated 5 out of 5
4 August 2017

🙂

Stephane Pietrzykowski
Rated 5 out of 5
5 March 2015

Swietne kursy warto zainvestowac w swoja przyszlosc :))) polecam

Magdalena Gregorczyk
Rated 5 out of 5
4 March 2015

The AAT course exceeded my expectations.

Agnieszka Pęciak

About

The AAT Accounting qualification provides the perfect pathway to a successful career in finance and accountancy. We are one of the UK’s leading AAT providers and offer students a unique mix of practical expertise with vital theoretical teaching. Whether you’re a school-leaver, re-training or returning to work, our courses offer the ideal route into accountancy.

Sepera College, 28-29 The Broadway, no:1 Ealing Broadway, London, W5 2NP

+44 (0) 203 865 7964

info@seperacollege.com

Last Tweets

top
Sepera College. All rights reserved.