Zadzwoń lub napisz: +44 (0) 203 865 7964 |info@seperacollege.com Blog
  • Login
  • Sign Up

Opinie Studentów

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Chcielibyśmy poznać Twoją opinię odnośnie naszych usług. Bylibyśmy niezwykle wdzięczni za poświęcenie kilku minut na napisanie dla nas krótkiej recenzji.
Rated 5 out of 5
12 marca 2022

Sepera College to wyjatkowy projekt. College prowadzony jest przez profesjonalistow obdarzonych ogromna empatia. Wrazliwa kadra jest do stalej dyspozycji studntow. Dzieki tym wyjatkowym ludziom meandry ksiegowosi zaczuynaja rozwietlac moj mozg. Jestem humanistka i sama sie dziwie, ze powoli to do mnie trafai. Bardzo dziekuje, ze jestescie, Polecmam, nie ma sie co zastanawiac tylko zglaszac.

Małgorzata Konewka
Rated 5 out of 5
2 lutego 2022

Comprehensive, approachable, professional.
A fantastic opportunity to gain accountancy knowledge and qualifications.
Excellent support and encouragement from tutors.
Honestly, I can’t recommend Sepera College enough to anyone who is interested in AAT studies.
I just wish I found Sepera College earlier…

Margaret Sadzynska
Rated 5 out of 5
8 grudnia 2021

Zapisałam się do Sepera College, ponieważ uważam, ze szkoła reprezentuje wysoki poziom i przede wszystkim ma wspaniała kadrę wykładowców- cudowna pani Dorotka, która w moich oczach jest najlepszym nauczycielem jakiego zdarzyło mi się do tej pory spotkać i korzystam głównie z jej wykładów. Szkołę poleciła mi znajoma i ja również ją polecam. Nie wyobrażam sobie dalszej nauki w innym miejscu, zwłaszcza, ze dopiero tu zaczęłam tak naprawdę rozumieć i zdobywać myślę, że wcale nie najgorsze osiągnięcia, co uważam że dodatkowo świadczy o wysokim poziomie jaki szkoła sobą i swoją kadrą reprezentuje. Każdy nowy student może poczuć się zaopiekowany aby w pełni rozwinąć swój potencjał. Serdecznie polecam 🙂

Izabela Cejnóg
Rated 5 out of 5
30 listopada 2021

Chciałabym podziękować Sepera College za świetne przygotowanie kursu . Pani Dorocie za super przeprowadzone wykłady i przekazanie wiedzy. I Pani Wiolii za miłą i profesjonalną opiekę podczas egzaminów .

Iwona Debska
Rated 5 out of 5
12 stycznia 2021

🙂

Beata Lis
Rated 5 out of 5
1 listopada 2020

Bardzo polecam naukę w Sepera College. Wykłady prowadzone są w bardzo zrozumiały i czytelny sposób co pozwala dobrze zapoznać się z materiałem. Panie tam pracujące są bardzo pomocne i w jasny sposób wyjaśniają wszelkie pytania zarówno związane z nauką jak i organizacją.

Agnieszka Galej
Rated 5 out of 5
22 października 2017

Świetny kurs, profesjonalna kadra. Polecam.

Teresa Buhl
Rated 5 out of 5
1 października 2017

Highly Recommended!!!

Helena Makowska
Rated 5 out of 5
4 sierpnia 2017

🙂

Stephane Pietrzykowski
Rated 5 out of 5
5 marca 2015

Swietne kursy warto zainvestowac w swoja przyszlosc :))) polecam

Magdalena Gregorczyk
Rated 5 out of 5
4 marca 2015

The AAT course exceeded my expectations.

Agnieszka Pęciak

About

The AAT Accounting qualification provides the perfect pathway to a successful career in finance and accountancy. We are one of the UK’s leading AAT providers and offer students a unique mix of practical expertise with vital theoretical teaching. Whether you’re a school-leaver, re-training or returning to work, our courses offer the ideal route into accountancy.

Sepera College, 28-29 The Broadway, no:1 Ealing Broadway, London, W5 2NP

+44 (0) 203 865 7964

info@seperacollege.com

Najnowsze wiadomości

top
Sepera College. All rights reserved.